7D783094 8884 45D6 B05C 127217DA8661

Wij ontruimen met renewi

Renewi is een afvalverwerker en recyclebedrijf. Het bedrijf gaat al een lange tijd mee maar ging voorheen door het leven als 2 aparte bedrijven, namelijk; Shanksgroup en Van Gansenwinkel.

Renewi zamelt afval in en recyclet het weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie en draagt zo concreet bij aan een circulaire economie. Renewi telt ruim 8000 medewerkers die vanuit 198 vestigingen opereren, verspreid over negen landen in Europa en Noord-Amerika.

Zoals je wel kan raden zijn zij de aangewezen partner op het gebied van recycling. Hun doel is ook: streven naar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Als STERK zijn we op zoek naar hoe we onze bedrijfsvoering kunnen verduurzamen. We zijn dan ook blij dat we een partner hebben gevonden waar we op de langer termijn mee kunnen werken.

Komend jaar zullen we op zoek gaan naar een manier die past bij onze bedrijfsvoering en die van Renewi om sorteren efficiënter te laten verlopen en ook te zorgen dat meer spullen duurzaam kunnen worden verwerkt. Dat wil zeggen, we willen minder spullen gewoon weggooien en meer spullen gaan sorteren voordat deze op de afvalberg terecht komen.

Wilt u meer weten over Renewi? Kijk dan op hun website: https://renewi.nl