Re-integratie medewerker STERK

STERK Ontruimingen gaat samenwerking aan met stichting ontmoeting

STERK Ontruimingen en Stichting Ontmoeting slaan handen in een om dak- en thuislozen van werk te voorzien. STERK is begonnen om een werkervaringsplek te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit een leer-werk traject binnen de kringloopwinkels van Nieuwe Hoop, stromen mensen door naar een kans op betaald werk. Hier komt STERK in beeld. De mannen en vrouwen kunnen solliciteren op een échte baan. Na de sollicitatie zullen zij een aantal dagen meelopen met onze mensen en zal er worden bepaald of zij voor STERK kunnen werken. Wanneer zij bij STERK aan de slag gaan krijgen zij vanaf dag één de begeleiding in de praktijk om een professionele ontruimer te worden.

Dit is een mooie kans voor onze deelnemers. De mensen die wij naar betaald werk begeleiden hebben perspectief nodig. Met STERK hebben wij dus een plek gevonden waar zij kunnen doorstromen naar een volgende stap om uiteindelijk weer volledig deel te kunnen uitmaken van de maatschappij”.

Wim van Herk – Stichting Ontmoeting

Terwijl de deelnemers de volgende stap maken om door te stromen naar betaald werk krijgen ze nog wel de coaching en begeleiding vanuit Ontmoeting. Daarnaast worden zij volledig ingewerkt door onze professionele ontruimers en magazijnmedewerkers om volledig inzetbaar te zijn bij alle processen die komen kijken bij een ontruiming.

Wij zijn enorm trots dat wij op deze manier maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen. Naast volledig klimaat neutraal werken vinden wij het heel belangrijk dat mensen een waardig bestaan kunnen hebben. Door deze samenwerking maken wij een volgende stap naar betaald werk.

Joshua Slot – STERK Ontruimingen

Kent u organisaties of bedrijven in uw netwerk die van onze dienstverlening gebruik willen maken? Gun STERK en onze mensen dan uw opdracht(en). Met een professioneel team, uitstekende dienstverlening en een fatsoenlijke prijs zullen wij u niet teleurstellen!