Bedrijfsontruiming

Zakelijke partner in ontruimen

In regio Rotterdam & regio Drechtsteden zijn wij actief als ontruimingsbedrijf. Wij werken hierbij nauw samen met verschillende organisaties om de afval berg te verminderen. Hierdoor kunnen wij jouw adviseren en ondersteunen waar nodig om op een zo efficient mogelijke manier maar ook op een milieu-vriendelijke manier jouw spullen verantwoord af te voeren of in te leveren bij één van onze partners.

tjerk van sterk vlak

Offerte

Voordat we voor je aan de slag gaan krijg je van ons een gespecificeerde, vrijblijvende offerte op maat. Wij gaan methodisch te werk en zorgen voor een snelle oplevering.  Na jouw akkoord zullen wij overgaan tot de uitvoering van de opdracht.

Voor wie werkt STERK?

Wij werken voor o.a. Makelaars, Notarissen, Bewindvoerders, Belangenbehartigers, Gemeenten, Woningbouworganisaties, Goede doelen organisaties en Zorgorganisaties.

Wij gaan tot het uiterste om te kijken of we de spullen een tweede leven kunnen geven. We bieden het aan bij de kringloopwinkel waarmee we samenwerken of bij een van onze recycle partners zoals Renewi

Onze zakelijke ontruimingsdiensten

sterk verhuizers v2

Onze zakelijke ontruimings-diensten

 • Verantwoorde afvalverwerking:

  Het vrijgekomen puin en overig afval wordt door ons naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf afgevoerd, zodat waar mogelijk afval hergebruikt kan worden.

 • Bruikbare goederen

  Bruikbare goederen zullen wij aanbieden bij onze non-profit partner Nieuwe Hoop Kringloop. Deze zullen wij doneren. Dit altijd in overleg met u.

 • Herstelwerkzaamheden

  Ieder pand is door ons naar de oorspronkelijke staat te herstellen, binnen een afgesproken tijdsbestek. Wij voeren waar nodig grootschalige verbouwingen uit met ervaren medewerkers.

 • Professionele medewerkers

  Onze medewerkers bestaan uit professionele verhuizers, aannemers, elektriciens, schilders en hoveniers.

 • Verzekerde werkzaamheden

  Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden vallen onder de verzekering. Hiermee worden risico’s geëlimineerd en kwaliteit gewaarborgd.