Tijdelijke opslag

STERK biedt tijdelijke opslag voor zijn klanten.

Sinds kort biedt STERK een nieuwe dienst aan bij het ontruimen van woningen, namelijk tijdelijke opslag. Een ontruiming gebeurt vaak om zeer uiteenlopende redenen. Daarbij is het weleens het geval dat de opdrachtgever van sommige spullen nog geen afstand kan doen. Hierbij biedt STERK tijdelijke opslag zodat nog even kan nadenken wat u met de spullen wilt. Daarnaast leveren wij het te ontruimen huis wel gewoon op naar de oplever eisen die er liggen.

Hiermee ontzorgt STERK zijn klanten nog een stukje meer. STERK streeft ernaar om telkens een beetje meer de klanten te ontzorgen en een volledige service aan te bieden waar anderen nog niet aan hebben gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze verhuisdozen uitleenservice bij een opdracht. Of grote korting als u de dozen wilt aanschaffen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor tijdelijke opslag? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u zeer gemakkelijk aan de hand van een aantal vragen antwoord geven. Wist u dat wij de spullen ook weer terugbrengen wanneer u ze weer wilt hebben?

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.