Veelgestelde vragen

Op het moment kopen wij geen inboedels op. Wij doneren spullen die nog waarde hebben aan onze partner kringloopwinkel Nieuwe Hoop. Zij zetten zich in om mensen te helpen. Je kan meer lezen op hun website www.nieuwehoop.nl

Inboedel die geen waarde meer heeft, wordt zoveel mogelijk gescheiden en vervolgens naar onze recycling partner gebracht. Hierdoor is recycling mogelijk en zal het milieu minder belast worden. Boedel die wel waarde heeft, wordt verkocht voor hergebruik bij Nieuwe Hoop Kringloopwinkels.

Ja zeker, we leveren een ruimte bezemschoon op na de ontruiming, maar als de oplevering meer eisen heeft kunnen we de ruimte ook grondig schoonmaken en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Wij worden ingeschakeld bij ontruimingen op last van de verhuurder of bijvoorbeeld de notaris. Daarnaast worden wij regelmatig door particulieren ingeschakeld als er snel een woning ontruimd moet worden, bijvoorbeeld bij overlijden.

Wij ontruimen onder andere voor:

  • Particulieren
  • Woningbouwverenigingen
  • Gemeentes
  • Bedrijven
  • Vastgoed beheer maatschappijen
  • Zorginstellingen

STERK heeft door onze persoonlijke werkwijze en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn op het gebied van ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis, bejaardenhuis en woonzorg.

Ja, wij ontruimen nog steeds in Corona tijd. Wij zorgen er als eerste voor dat u en onze medewerkers veilig zijn. Dit doen we met inachtneming van de maatregelen die opgelegd zijn door de overheid.

Zeker, zonder dat wij de woning en de inboedel zien is het voor ons natte vinger werk. Daarom is het noodzakelijk dat wij in de woning langskomen om een inventarisatie te doen. Tijdens de bezichtiging zal er slechts 1 medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om ook alleen te komen en anderhalve meter afstand te houden.

Net als in normale omstandigheden hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming. Voor de oplevering hebben we verschillende mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk.

Bij een ontruiming wordt een woning of bedrijf volledig uitgeruimd en schoongemaakt, klaar voor de volgende eigenaar of bewoner. U hoeft hierna in feite alleen nog maar de sleutel over te dragen aan de volgende eigenaar of woningstichting. U hoeft zelf niets meer te doen, wij zorgen voor de volledige afhandeling.

De kosten zijn verschillend per ontruiming. De kosten worden o.a. bepaald door de omvang van de ontruiming, het type ontruiming (bijvoorbeeld woning begane grond of etage), en eventuele overname van bruikbare inboedel waarvan de waarde met de kosten van de ontruiming verrekend kan worden. U kunt een gratis offerte opvragen zodat u, nadat wij uw woning of bedrijf hebben bezichtigd, een exact overzicht van de totale kosten heeft.

Om een indicatie te zien hebben we een blog geschreven.

Nee. Wij doen u een offerte voor de gehele ontruiming. Het bedrag dat wij overeen komen is voor een volledig bezemschoon opgeleverde woning of bedrijfspand.

Wij streven er naar om een ontruiming in 1 of maximaal 2 dagen af te ronden. Dit wordt mede bepaald door de omvang van de ontruiming. Bij het verstrekken van de offerte wordt door ons aangegeven hoeveel tijd de ontruiming in beslag gaat nemen.

Ja, wij kunnen klein herstelwerk voor u verzorgen. Klein elektrisch onderhoud, oneffenheden in de wanden, schilderswerkzaamheden etc…

Uiteraard. Of het nu gaat om een volledige woning, een appartement ontruimen, een zolder, archiefruimte, garage of schuur. Wij kunnen alle vormen van ontruiming voor u uitvoeren.

Wij zijn zeer flexibel en kunnen in bijna alle gevallen binnen maximaal een week de ontruiming voor u verzorgen.

Wij werken altijd met een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet achteraf voor de onaangename verassing van extra kosten komt te staan. Lees hier meer over de exacte procedure van een woningontruiming.

Nee, de aanvraag van een offerte is gratis en vrijblijvend. Wij komen gratis langs op afspraak zonder enige verplichting.

Betaling is altijd achteraf per factuur. Deze kan per bank worden overgemaakt. Heeft u andere wensen? Dan kan dat altijd in overleg.

Heb je een andere vraag?

Heb je hier vragen over? Twijfel je of wij jouw kunnen helpen? Bel of mail ons dan op info[at]sterkontruiming.nl, wij helpen je graag.