Direct bellen Gratis offerte

Veelgestelde vragen

Op het moment kopen wij geen inboedels op. Wij doneren spullen die nog waarde hebben aan onze partner kringloopwinkel Nieuwe Hoop. Zij zetten zich in om mensen te helpen. Je kan meer lezen op hun website www.nieuwehoop.nl

Inboedel die geen waarde meer heeft, wordt zoveel mogelijk gescheiden en vervolgens naar onze recycling partner gebracht. Hierdoor is recycling mogelijk en zal het milieu minder belast worden. Boedel die wel waarde heeft, wordt verkocht voor hergebruik bij Nieuwe Hoop Kringloopwinkels.

Ja zeker, we leveren een ruimte bezemschoon op na de ontruiming, maar als de oplevering meer eisen heeft kunnen we de ruimte ook grondig schoonmaken en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Wij worden ingeschakeld bij ontruimingen op last van de verhuurder of bijvoorbeeld de notaris. Daarnaast worden wij regelmatig door particulieren ingeschakeld als er snel een woning ontruimd moet worden, bijvoorbeeld bij overlijden.

STERK heeft door onze persoonlijke werkwijze en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn op het gebied van ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis, bejaardenhuis en woonzorg.

Ja, wij ontruimen nog steeds in Corona tijd. Wij zorgen er als eerste voor dat u en onze medewerkers veilig zijn. Dit doen we met inachtneming van de maatregelen die opgelegd zijn door de overheid.

Zeker, zonder dat wij de woning en de inboedel zien is het voor ons natte vinger werk. Daarom is het noodzakelijk dat wij in de woning langskomen om een inventarisatie te doen. Tijdens de bezichtiging zal er slechts 1 medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om ook alleen te komen en anderhalve meter afstand te houden.

Net als in normale omstandigheden hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming. Voor de oplevering hebben we verschillende mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk.

Heb je een andere vraag?

Heb je hier vragen over? Twijfel je of wij jouw kunnen helpen? Bel of mail ons dan op info[at]sterkontruiming.nl, wij helpen je graag.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.