Ontruiming voor Makelaars

Dé oplossing Makelaars en andere verhuurders

Wij ontruimen woningen en bedrijfspanden, verzorgen een (speciale) schoonmaak, en klussen  bij een woningontruiming.
Daarom is STERK Woningontruimingen ideaal voor Makelaars, vastgoedeigenaren verhuurders in de particuliere sector en kan dit bij een woningontruiming veel meerwaarde geven. U regelt alle te verrichtten werkzaamheden in één keer, zonder ruis of tussenkomende partijen, dit scheelt u veel tijd, wij ontzorgen u op verschillenden vlakken zodat u zich op uw zaken kunt blijven focussen.

Daarnaast kunt u door STERK Woningontruimingen in te zetten voor de diverse werkzaamheden veelal een meer gunstige prijs verkrijgen. Een gunstigere prijs dan wanneer u verschillende bedrijven moet gaan benaderen voor al de verschillende werkzaamheden zoals klussen en schoonmaken bij een ontruiming.

Bovendien kunnen wij indien nodig, deze klussen uitvoeren in combinatie met een spoed woningontruiming. Wij maken in ieder geval altijd duidelijke afspraken en wanneer er zich onverwacht een onvoorziene omstandigheid mocht voordoen dan communiceren wij dit helder naar u toe en komen altijd met een oplossing waar de klant zich in kan vinden.

Bij een woningontruiming verwijderen wij zo nodig o.a. (gelijmde) vloerbedekking, gordijnrails, lijmresten, spijkers, schroeven, verlichting etc. Daarnaast kunnen wij specialistische schoonmaak werkzaamheden verrichten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het volledig ontsmetten van een pand. In de volgende situaties worden wij vaak gevraagd voor een woningontruiming:

  • woningontruiming bij Faillissement
  • huurachterstand
  • overlijden
  • emigratie
  • openbare verkoop
  • verhuizing
  • zorgkamers / aanleunwoningen
  • echtscheiding

STERK kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden. We werken op basis van all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent en geen gedoe achteraf.

Wij ontruimen conform de voorwaarden van woningbouwvereniging-wooncorporatie 

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.