Beoordelingen

Alles wordt keurig afgevoerd van glaswerk t/m vloerbedekking, lambrizereing, planken van de muur, oude vieze afzuigkap, etc. Evt. incl. schoonmaken, alles in goed overleg. Duidelijke offerte vooraf.
Snelle reactie op aanvraag, nette offerte , vriendelijke mensen en keurig ontruimd
Snel en goed huis leeggehaald,! Ook goed bezemschoon.Geen klachten!
Erg netjes gedaan met vriendelijke personeel.
Binnen twee dagen konden ze al bij ons terecht. En werkelijk waar, binnen een paar uur was alles weg, aangeveegd, gaatjes gedicht en het keukenkastje hadden ze ook nog even gemaakt. TOP SERVICE met zeer behulpzame mensen
5/5

Jannie Kraan

Zwijndrecht

Super goed geholpen. Ze konden snel beginnen maar ook nog sneller klaar en wat hadden wij een rommel in huis. Een aanrader
5/5

Kees van Kooten

Alblasserdam
Bij het overlijden van mijn schoonmoeder moesten we binnen 2 dagen de boel leegtrekken. Dit had ons nooit gelukt. Mijn man, maar ik zelf ook werken gewoon. STERK heeft ons zeer kundig en snel geholpen. En de spullen van mn moeder kwam ik vervolgens in de Kringloop weer tegen. Geweldig!
5/5

Ank Damen

Zwijndrecht

Door omstandigheden moest ik verhuizen naar een kleiner appartement. Hierdoor kon ik een hele hoop spullen niet langer houden. Maar kringloopwinkels konden de meeste dingen niet aannemen. STERK heeft voor mij alle spullen afgevoerd en wat nog bruikbaar was bij de kringloop gebracht. Ik ben erg blij met deze hulp en de prijs viel alles mee.

5/5

Dirk Uitert

Rotterdam

Wil jij ook een review achterlaten?

Hier zouden we heel erg geholpen mee zijn!