Direct bellen Gratis offerte

Herstelwerkzaamheden

Van gaten in de muren tot repareren van kleine gebreken

Onze diensten gaan verder dan enkel het leegruimen van uw woning, appartement of bedrijfsruimte. Bij het ontruimen worden gebreken pas echt goed zichtbaar. Daarom is het na een ontruiming vrijwel altijd nodig herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Als huurder bent u vaak verantwoordelijk voor gebreken en aanpassingen die tijdens uw verblijf zijn ontstaan. U dient dan uw woning op te leveren naar de eisen die van te voren zijn gesteld toen u de woning betrok. Soms moet u de woning in originele staat terug brengen. Bij een koopwoning kan het zijn dat er herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden om de woning verkoop klaar te maken of om op te leveren volgens afspraak met de nieuwe koper.

Bij Herstelwerkzaamheden moet u denken aan:

  • Herstellen van gaten in muren en vloeren
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Sauzen van wanden en plafonds
  • Verwijderen van behang
  • Repareren van (kleine) gebreken
  • Speciale wensen vanuit verkoop

Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. STERK helpt u vanaf het begin met kundig advies en vervolgens leveren wij uw woning compleet volgens de afspraken op. Bent u benieuwd wat STERK ontruimingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze beloftes

Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De Oplevering

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Service na boedelruiming: overname ongebruikte inboedel

Is er inboedel die u niet meer gebruikt of niet wenst over te nemen? Na een boedelruiming kunnen wij spullen meenemen die niet verwijderd zijn maar nog wel bruikbaar zijn. Deze spullen worden geïnspecteerd en vervolgens verkocht via Nieuwe Hoop kringloopwinkels. Hierdoor worden oude spullen hergebruikt en anderen helpen met uw oude meubels en inboedel. Zo kunt u met uw boedelruiming bijdragen aan een beter milieu.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.