Woningontruiming

Zoek je een bedrijf om je woning te ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Dan ben je bij STERK woningontruiming aan het juiste adres. Sterk het maakt je woning snel, efficiënt en netjes leeg. Dit geldt uiteraard ook voor bedrijfsruimtes, kamers en verpleeghuizen.

Wij leveren woningen altijd bezemschoon op, geheel volgens de eisen van de verhuurder, koper, woningbouwvereniging of makelaar. Uiteraard kan je ons ook vragen om ons allerlei herstelwerkzaamheden te laten verrichten. Denk hierbij aan het repareren van muren, verwijderen van behang en vloerbedekking.

Wij gaan tot het uiterste om te kijken of we jou spullen een tweede leven kunnen geven. We bieden het aan bij de kringloopwinkel waarmee we samenwerken.

tjerk van sterk vlak
1

Afspraak en inventariseren

Bij de eerste afspraak inventariseren we uw eisen en wensen en bekijken we de hoeveelheid werk die het leeghalen van de woning met zich meebrengt.

2

Versturen & ondertekenen offerte

Wij brengen een scherpe offerte uit. Wanneer je akkoord bent met onze vrijblijvende offerte, kunnen we aan de slag.

3

Sorteren van boedel

Ons team begint met het sorteren van uw boedel: welk gedeelte moet worden afgevoerd naar het milieupark (uiteraard op milieu-vriendelijke wijze) en welk gedeelte is geschikt voor verkoop en voor het goede doel. Ook de berging wordt niet vergeten.

4

Verwijderen materialen

Voorts wordt de woning ontdaan van alle denkbare stoffering, zoals vloerbedekking, keukenzeil, laminaat, houten of kunststof schroten, gordijnen, lamellen enz.

5

Afwerking

Als laatst wordt je woning (indien noodzakelijk) weer in originele staat gebracht. Tot slot wordt de woning met een zachte bezem geheel bezemschoon opgeleverd.

6

Eindinspectie

Als extra service nemen wij (indien wenselijk) meterstanden op en maken wij een afspraak met de woningstichting voor de eindinspectie. Onze medewerker zal persoonlijk aanwezig zijn bij de inspectie en het eindrapport aan jouw toezenden.

WIJ DOEN MEER DAN SIMPELWEG
JOUW WONING ONTRUIMEN!

Juist wanneer de woning leeg is na de ontruiming, worden alle beschadigingen en ontbrekende details pas echt goed zichtbaar. Afhankelijk van de eisen qua oplevering kunnen wij het volgende voor je doen:

Waarom een woningontruiming?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een ontruimingsbedrijf zou willen inhuren. De voornaamste reden is vaak omdat men het niet allen kan. Het zij door tijdsgebrek vanwege werk of andere zaken zoals dat u al op leeftijd bent en een woningontruiming fysiek niet aankan. Ook komt het voor dat mensen gaan voor het gemak van een ontruimingsservice. Alles wordt bij STERK immers geregeld van a-z.