Over STERK Ontruimingen

Wij zijn STERK, een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van ontruimingen. We willen ontruiming zorgeloos maken maar ondertussen ook maatschappelijk en milieuverantwoord te werk gaan. Op dit moment wordt er teveel rigoureus weggegooid terwijl een hoop spullen nog steeds een tweede leven zouden kunnen genieten. Mochten het niet te verkopen zijn bij Nieuwe Hoop Kringloop werken we met samen met Renewi om te kijken hoe we recycling mogelijk kunnen maken. 

De spullen die wij niet kunnen hergebruiken willen we op een zo milieu verantwoorde manier af voeren zodat er gerecycled kan worden en dat losse onderdelen alsnog hergebruikt kunnen worden.

Naast onze professionals werken we en leiden we ook mensen op met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in samenwerking met Stichting Ontmoeting & Stichting Nieuwe Hoop

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tegenwoordig doet vrijwel iedere organisatie wel ‘iets’ met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het sponsoren van een goed doel, plaatsen van zonnepanelen, medewerkers in dienst nemen met minder kansen op de arbeidsmarkt.

Wij willen een stapje verder gaan. MVO zit in ons DNA, we willen de wereld een stukje mooier maken, mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt bieden door re-integratie maar ook ons druk te maken over het milieu.

Bij alles wat we ondernemen denken aan de impact die onze acties hebben op het milieu. Zo hebben wij een gedeeld kantoor, een ‘paperless office’, proberen we efficiënt onze verhuisbussen in te zetten en denken we na over alle materialen die we moeten gebruiken.

handschoenen

Woningontruiming nodig?

Bel STERK op 085 130 06 85 voor het ontruimen van jouw woning of vraag een offerte aan.

Bezemschoon opleveren van de huurwoning(en) of verkoop klaar maken van jouw koopwoning of inboedel leegruimen van jouw reeds verkochte woning.

Woningontruiming met spoed zoals na een overlijden of vervuilde woning ontruimen. Een kamer in een zorgcentrum, kunnen wij vrijwel direct ontruimen.

STERK heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn op het gebied van ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfruimte, kamers in verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis, bejaardenhuis en woonzorg.

Onze beloftes

  • bezemschone oplevering
  • raambekledingen en schilderijen verwijderen
  • inclusief BTW en met faktuur
  • inclusief acht kubieke meter restmaterialen
  • 80% recycling of hergebruik van de boedel
  • Inclusief: persoonlijke items verzamelen in de ontboedel blackbox
  • inclusief gratis boedeladvies

Huurwoning

Een verhuurder wil meestal dat u de huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de overeenkomst is vastgelegd. Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen,gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken of behangklaar opleveren huurwoning.

Wij kunnen je van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, en leveren de sleutels in bij de verhuurder. Afspraak voor een offerte kan ALTIJD binnen 24 uur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

KOOPWONING

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren van de woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen en eventuele reparaties uitvoeren.

STERK ruimt alles voor u op! Snel en netjes je woning helemaal leeg en schoon. Zodat je woning klaar is voor oplevering. Het mooie is dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Sterk woningontruiming is alles mogelijk. Vertel ons je wensen en wij komen met een gepaste offerte, vaak al binnen 48 uur!

Verzorgings-tehuis

Bij het onruimen van een verzorgingstehuis komt vaak veel druk bij kijken. STERK ruimt alles voor u op! Snel en netjes uw woning helemaal leeg en schoon. Zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Heeft u speciale wensen? Bij STERK ontruimingen is alles mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepaste offerte, vaak al binnen 48 uur!