Hennepplantage ontruiming

Wietplantage ontruimen

Momenteel vinden er nog dagelijks nog Hennepplantage Ontruimingen plaats in Nederland en onze buiten buurlanden zowel in de particuliere en zakelijke sector. Het zou zomaar kunnen dat u slachtoffer bent geworden van een criminele organisatie die uw verhuurde huis / koop of bedrijfspand misbruikt heeft voor een Hennepplantage / wietplantage. Mocht u een hennepplantage hebben ontdekt dan kun u als eerst het beste de politie inschakelen. De politie zal komen kijken en ervoor zorgen dat alle spullen die betrekking hebben met kweekmaterialen worden afgevoerd en worden vernietigd.


De troep en rotzooi die daarna achterblijft is vaak zo enorm en onoverzichtelijk geworden dat u waarschijnlijk geen uitzicht meer heeft om alles weer in orden te krijgen. Heijmans woningontruiming kan u daar bij helpen Wij zorgen ervoor dat de woning of het pand weer in goede staat word terug gebracht en alle overige materialen verantwoord en zo milieu vriendelijk worden afgevoerd.


STERK woningontruimingen verzorgt graag de Hennepplantage Ontruiming  / wietplantage Ontruiming. Goede service,  en scherpe tarieven!

Mocht je meer informatie willen over het ontruimen van de overblijfselen van een hennepplantage neem gerust contact met ons op onze mensen staan je graag te woord en geven je graag antwoord op de meeste vragen.

Wat wij voor jouw kunnen betekenen:
  • het ontmantelen en verwijderen van de onveilige elektrische Bedrading en installatie en brengen deze weer terug in de orginele staat
  • het demonteren van de “zelf gemaakte vaak zeer onveilige stellages op een verantwoorde en professionele wijze, waardoor schade aan de ruimtes beperkt blijft.
  • het demonteren en ontmantelen van lampen, afzuiging, koolstoffilters en overige rand apparatuur.
  • het vullen van gaten of opvullen van wanden en vloeren
  • dichten van kelders en ondergrondse hennepplantage’s en opvullen met directe inspuiting van beton granulaat
  • alle schade en mankementen aan de woning of ruimtes ontstaan door de plantage kunnen worden herstelt.
  • indien mogelijk wordt al het afval gescheiden afgevoerd om de kosten voor de klant te besparen
  • wij zorgen voor all het afvoeren van gevaarlijke stoffen die gebruikt zijn bij de Wiet / hennep teelt.
Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.