Senioren verhuizing

Senioren verhuizer gezocht?

STERK Ontruimingen verzorgd ook kleinschalige verhuizingen en ontruimingen voor mensen die kleiner gaan wonen in bijvoorbeeld een aanleunwoning of een verzorgingstehuis.

Staat er een seniorenverhuizing op de planning? Het verhuizen van senioren is vaak een intensieve klus die aandacht en beleid vraagt. STERK helpt graag om uw vader, moeder, opa of oma te verhuizen. Dit doen wij door de seniorenverhuizing zo stressloos mogelijk te maken. Een seniorenverhuizing soepel en probleemloos laten verlopen vraagt om extra aandacht van ons als verhuizer. Voor senioren is verhuizen immers als stressvol genoeg. Bij STERK geven we u daarom die extra aandacht. Met een rustigere aanpak, meer zorg voor u en uw inboedel en aanvullende diensten (zoals dementie verhuizing of tijdelijke opslag) regelen we een zorgeloze verhuizing.

Een aanvullende dienst is bijvoorbeeld dat wij al uw spullen op de juiste plek zetten, uw apparatuur sluiten we weer aan en indien gevraagd verven wij de muren, leggen wij de nieuwe vloer en maken we zelfs het bed op. Hierdoor voelt u zich direct thuis in uw nieuwe woning en wij weten dat u deze service niet vindt bij doorsnee verhuizers. STERK onderscheidt zich dan ook op dit vlak.

Allereerst komen wij langs om kennis te maken. Daarnaast lopen we even alles met u door. Wat moet er gebeuren? Wat moet er mee en wat moet er weg? Wanneer gaat u over? Zijn er nog zaken die belangrijk voor u zijn? Op deze manier kunnen wij het beste aansluiten op uw wensen. Daarnaast heeft u voor, tijdens en na de verhuizing één vast contactpersoon, en deze persoon is ten alle tijden bereikbaar voor vragen.

Onze verhuizers zijn speciaal getraind voor omgang met alles wat er bij een senioren verhuizing komt kijken. Natuurlijk verpakken we alles netjes in dozen of in verhuisdekens met folie zodat er niets beschadigd raakt, maar we maken ook graag even een praatje om u op de hoogte te houden. U houdt zelf de regie. Wij zijn er om te helpen.

overlijden

Bij het huis leegruimen na overlijden van uw partner, een familielid of vriend moet er veel worden geregeld. Wij kunnen u de zorg rondom de verhuizing uit handen nemen.

Lees meer over ontruimen na overlijden

DEMENTIE

Een aanvullende dienst is onze speciale dementie verhuizing. Om een verhuizing voor dementerende senioren makkelijker te maken, spiegelen wij de nieuwe woning exact als de oude. Zelfs de schilderijen komen op dezelfde plek.

Lees meer over verhuizen met dementie..

INTERNE VERHUIZING

STERK ondersteund ook bij het veilig verhuizen van spullen in een zorginstelling of verzorgingstehuis. Door onze ruime ervaring op het gebied van kleinschalige verhuizing kunnen wij net de extra aandacht geven aan de verhuizing.

Lees meer over Interne verhuizing

tijdelijke OPSLAG

Weet u nog niet wat u met de overgebleven spullen van de verhuizing wilt? Dan kunnen wij dit tijdelijk voor u opslaan. Hierdoor heeft u voldoende tijd om hier over na te denken.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.