dordrecht

STERK Ontruiming dordrecht is een feit

In de vestiging van Nieuwe Hoop in Dordrecht hebben we van nu ook een verhuisbalie. Dit betekent dat we nog makkelijker een ontruiming in Dordrecht kunnen realiseren. Vraag via de winkel een afspraak aan en we komen vaak binnen 2 dagen bij u langs. Heeft het haast dan kunnen we al ontruimen in Dordrecht binnen 48 uur.

Ondertussen hebben wij al aardig wat ontruimingen in Dordrecht op onze naam staan en allemaal naar tevredenheid. Met ons professionele, secure team werken we heel hard om zo snel mogelijk uw woning, zorgkamer, zolder of schuur/garage leeg te halen.

BejaardeNwoning ontruimen Dordrecht

Of u in een zorgwoning woont en gaat verhuizen of u bent een dierbare verloren. STERK helpt u om binnen afzienbare tijd (en nog belangrijker, binnen de oplever eis van de verhuurder) uw bejaardewoning bezemschoon te ontruimen. Met respect voor uw eigendommen zorgen wij dat de spullen uit uw zorgwoning een mooie plek krijgen in de kringloopwinkel.

Huurwoning ontruimen in Dordrecht

Gaat u verhuizen uit uw huurwoning in Dordrecht, dan is de kans groot dat uw spullen heeft die u niet mee wilt nemen. Het kan ook zijn dat deze spullen nog goed genoeg zijn voor de kringloopwinkel. STERK verzorgt het ontruimen van huurwoning in Dordrecht binnen afzienbare tijd. Wij helpen uw huurwoning ontruimen van a- tot z. Uiteraard alles voor een fatsoenlijke prijs! Een huurwoning ontruimen in Dordrecht heeft vaak flinke eisen bij het opleveren. Wij zijn hierin thuis en weten vaak wat er moet gebeuren. Daarnaast heeft u vaak een overzichtelijke lijst met zaken die moeten gebeuren. Er is voor STERK geen klus te zwaar. Met een flexibel team en vrijwel alle expertises in huis helpen wij uw huurwoning ontruiming in Dordrecht tot een zorg minder te maken.