Ernstig vervuilde woning ontruimen

Een ernstig vervuilde woning komt regelmatig voor. Door ons vakgebied maken we vaak mee dat mensen het moeilijk hebben en steeds moeilijker krijgen in het leven. Door alle bezuinigingen in de zorg ontvangen mensen met psychische problemen vaak niet de zorg die nodig is om hun leven in balans te houden. Dit resulteert regelmatig in een ernstig vervuilde en/of door verzamelwoede volgepropte woning. Vaak is het de GGD, de woningcorporatie of zorginstelling die bij dit soort situaties woning bij ons melden.

STERK ontruimingen komt vrijblijvend bij de woning kijken om te overleggen en te adviseren. Vervolgens kunnen we de aard en de grootte van de schoonmaak die nodig is bespreken.

STERK Ontruimingen ontruimt in overleg met de bewoner of belangenbehartigers
Het opruimen en afvoeren en schoonmaken gebeurt als met toestemming van de bewoner. Wij overleggen vooraf welke spullen bewaard moeten blijven en welke weg kunnen. Hierbij kunnen wij indien gewenst ook een coachende rol aannemen. Het is ook van belang dat de bewoner deze schoonmaak emotioneel aankan. Er komt meer bij kijken dan enkel het huis leeghalen zonder oog voor de persoon die deze spullen ook heeft verzameld.

Wij willen u als klant hier vooral ook mee ontlasten. Of u nu een corporatie of particulier bent. Wij zijn er om te ontzorgen.

Het overleg met de verhuurder of makelaar kunnen wij ook voor onze rekening nemen indien nodig. Dit scheelt een hoop stress, u zit er niet als schakel tussen. Wij hebben veel ervaring met oplever eisen en kunnen dus in de communicatie ook sneller dingen opleveren.

STERK Ontruimingen zorgt ervoor dat de ernstig vervuilde woning weer leefbaar wordt.

STERK Ontruimingen draagt bij aan een circulaire economie
Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Wij geven een inboedel indien mogelijk een tweede leven. Dit doen wij door de spullen te doneren aan Nieuwe Hoop Kringloopwinkels. Zo steunen wij indirect hulp aan mensen die in armoede leven in Nederland.

Heeft de ontruiming haast? Geen zorgen, wij doen ook spoedontruimingen.

Bij een ernstig vervuilde woning helpt STERK om de ruimte leeg of weer leefbaar te maken. Bel ons op 085 130 06 85‬ Of vul hier het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.