senioren verhuizing

STERK aanvullende dienst: Senioren verhuizing

STERK bestaat nog maar sinds 2020 maar heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van ontruimingen. Door de kennis mee te nemen van Kringloopwinkel Nieuwe Hoop heeft STERK een grote voorsprong op andere verhuizers en leegruimers. Bovendien werkt STERK niet met een stel rauwdouwers maar met een groep mensen die het enorm leuk vinden om mensen te helpen.

Een verhuizing van een woning naar een zorgkamer of seniorenwoning is vaak een stressvolle aangelegenheid. De meeste mensen verhuizen immers niet zo vaak. STERK doet dit wel en weet ondertussen alle valkuilen en problemen waar je tegen aan kan lopen met een ontruiming of verhuizing. Daarnaast is een verhuizing voor senioren vaak ook een delicate aangelegenheid.

STERK Ontruimingen verzorgd kleinschalige verhuizingen en ontruimingen voor mensen die kleiner gaan wonen in bijvoorbeeld een aanleunwoning of een verzorgingstehuis.

STERK helpt graag om uw vader, moeder, opa of oma te verhuizen. Dit doen wij door de seniorenverhuizing zo stress loos mogelijk te maken. Een seniorenverhuizing soepel en probleemloos laten verlopen vraagt om extra aandacht van ons als verhuizer. Voor senioren is verhuizen immers al stressvol genoeg. Bij STERK geven we u daarom die extra aandacht.

“Met een rustigere aanpak, meer zorg voor u en uw inboedel en aanvullende diensten (zoals dementie verhuizing of tijdelijke opslag) regelen we een zorgeloze verhuizing.” Aldus Joshua van STERK Ontruimingen.

Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook de nieuwe zorgkamer / slaapkamer spiegelen aan de oude (woon)kamer. Dit is bijvoorbeeld zeer aan te raden bij mensen die dementerend zijn.

Bent u op zoek naar een specialist in het verhuizen van een seniorenwoning? Dan bent u bij STERK aan het goede adres. Wij ontzorgen u volledig naar wens. Klik hier voor meer informatie.