banner bejaardenhuis 2

Seniorenwoning ontruimen, Hoe werkt dat?

Wanneer u een seniorenwoning moet laten ontruimen omdat u een dierbare verliest of omdat iemand moet verhuizen naar een zorgkamer, kan een professioneel bedrijf in woningontruimingen u hierbij ondersteunen. U wilt dat de woningontruiming op een zorgvuldige, respectvolle en discrete wijze wordt verzorg. STERK kan uw woning vakkundig en snel ontruimen zodat deze binnen een afzienbare periode kan worden opgeleverd naar de wensen van de verhuurder of de nieuwe eigenaar. Hieronder vertellen hoe wij het ontruimen van een seniorenwoning aanpakken.

Hoe gaan wij te werk?

U wilt een seniorenwoning laten ontruimen na overlijden of door een verhuizing. Een overlijden is een nare gebeurtenis waarbij het vaak een zware periode is voor de nabestaanden. Uiteraard gaan wij als ontruimingsbedrijf respectvol om met u als nabestaande maar zullen ook met respect en discretie omgaan met de overgebleven inboedel.

Ontruimen in 1 dag

Wij proberen indien het een seniorenwoning betreft of een spoedontruiming kunnen wij al in 1 dag volledig ontruimen. Wat vervolgens overblijft en nog te verkopen is doneren wij aan het goede doel. In dit geval, Stichting Nieuwe Hoop

Daarnaast bieden wij altijd een fatsoenlijke prijs en drijven we de prijs niet onnodig op. Wij helpen u graag op een eerlijke manier. Zo kunnen wij onze mensen en onze trainees (met een afstand tot de arbeidsmarkt) van werk voorzien en zijn we uiteindelijk allemaal geholpen.

De seniorenwoning klaar maken VOOR OPLEVERING

Wanneer u een seniorenwoning laat ontruimen kunnen wij ook direct opleveren naar alle wensen van de verhuurder, zorginstelling of koper. Zo kunnen wij de woning veegschoon opleveren, kastjes en vaste meubels maken. Gordijnen en tappijt verwijderen. Technische werkzaamheden en andere klussen verrichten. Dit alles gebeurt altijd in goed overleg met u.