Direct bellen Gratis offerte

Goedkoop woning ontruimen

Goedkoop ontruimen

Door de vele aanbieders is het vaak lastig om professionals te scheiden van de beunhazen, eenpitters en oplichters. Maar al te vaak horen we verhalen van mensen die goedkoop hun woning wilde laten ontruimen maar uiteindelijk veel duurder uit waren door addertjes onder het gras. Bij STERK ontvang je van ons een prijsopgave vooraf en geen extra kosten achteraf.

Goedkoop ontruimen kan wel!

Bij STERK ontruimingen krijg je een scherpe prijs voor een ontruiming waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. STERK neemt alle zorgen weg en ontruimt uw woning zoals het hoort. Geen extra of verborgen kosten achteraf.

Goedkoop een woning laten ontruimen door een professioneel team is altijd de beste keus. Laat u daarom niet verleiden door loze beloften en prijzen die te goed zijn om waar te zijn. STERK staat voor transparante prijzen en 100% tevredenheid

Onze beloftes

Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De Oplevering

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Service na boedelruiming: overname ongebruikte inboedel

Is er inboedel die u niet meer gebruikt of niet wenst over te nemen? Na een boedelruiming kunnen wij spullen meenemen die niet verwijderd zijn maar nog wel bruikbaar zijn. Deze spullen worden geïnspecteerd en vervolgens verkocht via Nieuwe Hoop kringloopwinkels. Hierdoor worden oude spullen hergebruikt en anderen helpen met uw oude meubels en inboedel. Zo kunt u met uw boedelruiming bijdragen aan een beter milieu.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.