Woning leeghalen zwijndrecht

Woning leeghalen in Zwijndrecht

Een woning leeghalen in Zwijndrecht kan een aardige klus zijn. Vaak komen mensen bij ons om een huurwoning, appartement of eengezinswoning leeg te halen omdat men gaat verhuizen of zelfs gedwongen moeten verhuizen. Wij begrijpen dat dit een ingrijpende of stressvolle gebeurtenis kan zijn of dat je het gewoon niet alleen kan.

STERK Zwijndrecht zet zich in om mensen uit Zwijndrecht die hun woning willen laten leeghalen, volledig te ontzorgen. Door onze professionele aanpak en ruime ervaring van het ontruimen van woningen bent u bij ons aan het goede adres. Het begint met het aanvragen van een offerte. Wij komen direct bij u langs in Zwijndrecht en lopen met u door de woning. Wanneer u de offerte goedkeurt kunnen we vaak al snel beginnen met de voorbereidingen en uiteindelijk het ontruimen van uw woning.

Is er haast bij? Geen probleem. Met onze STERK spoedontruiming kunnen we uw woning al binnen 48 uur opleveren volgens de richtlijnen van de verhuurder of kopende partij.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.