Woning verkoop klaar opleveren

Heeft u een woning verkocht en moet deze verkoop-klaar worden opgeleverd voor de volgende bewoner? STERK Woningontruiming kan u hiermee van dienst zijn en voor u de woning verkoop-klaar opleveren. Het verkoop-klaar oftewel bezemschoon opleveren van een woning is specialistisch werk wat vaak behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vaak blijven er in een woning verschillende dingen achter die ontruimd moeten worden. Denk hierbij aan oude meubels, gordijnen en gordijnrails. Ook komt het regelmatig voor dat de nieuwe bewoner graag de oude vloer verwijdert ziet worden of er tapijt van de traptreden afgehaald moet worden.

Bij een woningontruiming komt vaak meer kijken dan oorspronkelijk gedacht. De eisen van de kopende partij kan aardig wat tijd in beslag nemen. STERK Ontruimingen is u graag van dienst. Door onze zeer ruime ervaring met een plannen en uitvoeren van een woningontruiming kunt u met een gerust hart ons het laten regelen.

Hoe gaan wij te werk?

Zoals eigenlijk altijd is snelheid en secuurheid waarom mensen kiezen voor STERK Woningontruimingen. Zodra u STERK belt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Vervolgens krijgt u een offerte en als u hiermee akkoord gaat dan maken we een exacte planning voor het verkoop-klaar maken van de woning. Vanaf dit moment weet u de exacte datum dat de woning verkoop-klaar opgeleverd kan worden. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen alles voor u uit handen.  

Bij akkoord zullen we met een klein team, efficiënt de hele woning doorgaan.