Ontruiming Zwijndrecht

Woningontruiming Zwijndrecht

Wilt u woningontruiming in zwijndrecht laten verrichten? Dan bent u bij STERK aan het goede adres. Wij komen namelijk uit de buurt en kunnen gemakkelijk en bij u langskomen om afspraken te maken en zeer snel te schakelen. In Zwijndrecht zijn volgens officiele cijfers 22,2% van de bevolking 65 jaar en ouder, dat zijn ondertussen 9.916 personen in Zwijndrecht. Door onze ruime ervaring, professionele werkwijze en fatsoenlijke prijs voor het ontruimen van uw woning, zorgkamer, verpleeghuiskamer of appartement, weet u waar u aan toe bent. Daarom hebben wij al menig huishouden mogen helpen in Zwijndrecht en omgeving.

Tijdens de ontruiming kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking, behang of schroeven en spijkers. Daarnaast repareren wij ook gaten in de muur. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik en afval voeren wij altijd op een milieu-verantwoorde wijze af. Het mooie is dat we vaak in uw plaats aan het werk zijn, waardoor we snel aan de slag kunnen.

ZORGKAMER in Zwijndrecht ONTRUIMEN​

Bent u op zoek naar een partij die uw zorgkamer of de zorgkamer van uw ouder(s) in Zwijndrecht en omgeving kan ontruimen. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tuin of schuur in Zwijndrecht ontruimen

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan komt hulp van een opruim expert in Zwijndrecht goed van pas. Wij komen langs en harken spreekwoordelijk gezegd uw hele tuin of schuur leeg. Uiteraard in overleg voor wat u nog wilt bewaren of niet.

VERPLEEGHUISKAMER in Zwijndrecht ontruimen

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in Zwijndrecht werken, kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Verpleegkamer Zwijndrecht in Dordrecht

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in Zwijndrecht werken. Kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Ontruimen na overlijden

Wanneer een dierbare overlijd, is het laatste waar u nog aandacht aan wilt geven, het ontruimen van de woning of appartement van uw dierbare. STERK zet zich in om met respect voor de eigendommen en de overledene de woning of kamer zo snel mogelijk of zelfs met spoed te ontruimen. Daarnaast doneren wij uit uw naam de reeds verkoopbare spullen aan Stichting Nieuwe Hoop die zich o.a. inzet om eenzaamheid tegen te gaan.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.