Ontruiming Rotterdam

Woningontruiming Rotterdam

In Rotterdam vinden dagelijks tientallen ontruimingen plaats. De kans is groot dat u ons weleens voorbij heeft zien komen met de bus van Nieuwe Hoop. We werken namelijk met een speciaal team in Rotterdam om ontruiming te verzorgen. Waarom is het zo bijzonder om ons in te schakelen om bij u te ontruimen in Rotterdam? Wij werken samen met Stichting Nieuwe Hoop en Stichting Ontmoeting. Zij bieden mensen die op straat hebben geleefd een nieuwe kans in het leven door een werkplek te bieden in de winkel van Nieuwe Hoop. Wanneer mensen er klaar voor zijn, stromen ze door naar betaald werk. Dat kunnen ze dus ook doen bij STERK. Door ons een opdracht te gunnen, draagt u direct bij aan het nieuwe leven van oud-cliënten van Stichting Ontmoeting en re-integratie medewerkers van Nieuwe Hoop.

Tijdens de ontruiming kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking, behang of schroeven en spijkers. Daarnaast repareren wij ook gaten in de muur. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik en afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af. Het mooie is dat we vaak bij u in de buurt van Rotterdam aan het werk zijn, waardoor we snel aan de slag kunnen.

ZORGKAMER in Rotterdam ONTRUIMEN​

Bent u op zoek naar een partij die uw zorgkamer of de zorgkamer van uw ouder(s) in Rotterdam en omgeving kan ontruimen. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tuin of schuur in ROTTERDAM ontruimen

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan komt hulp van een opruim expert in Rotterdam goed van pas. Wij komen langs en harken spreekwoordelijk gezegd uw hele tuin of schuur leeg. Uiteraard in overleg voor wat u nog wilt bewaren of niet.

VERPLEEGHUISKAMER in ROTTERDAM ontruimen

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in Rotterdam werken, kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Verpleegkamer ontruimen in ROTTERDAM

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in Rotterdam werken. Kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Ontruimen na overlijden

Wanneer een dierbare overlijd, is het laatste waar u nog aandacht aan wilt geven, het ontruimen van de woning of appartement van uw dierbare. STERK zet zich in om met respect voor de eigendommen en de overledene de woning of kamer zo snel mogelijk of zelfs met spoed te ontruimen. Daarnaast doneren wij uit uw naam de reeds verkoopbare spullen aan Stichting Nieuwe Hoop die zich o.a. inzet om eenzaamheid tegen te gaan.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.