Ontruiming Drechtsteden

Woningontruiming Drechtsteden

Als ontruimer in de Drechtsteden zijn we altijd in de buurt. Zo werken we vaak aan ontruimingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Papendrecht en alle omliggende plaatsen in de Drechtsteden. We proberen u op een klantvriendelijke en professionele manier te helpen door zo snel mogelijk te reageren op uw aanvraag. Vaak wilt u gewoon snel geholpen worden en daar maken wij een sport van. Of het nu gaat over een Ontruiming van een zorgkamer in Zwijndrecht of het ontruimen van een compleet woonhuis of appartement in Dordrecht. Wij staan voor u klaar.

Tijdens de ontruiming kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking, behang of schroeven en spijkers. Daarnaast repareren wij ook gaten in de muur. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik en afval voeren wij altijd op een milieu-verantwoorde wijze af. Het mooie is dat we vaak in uw plaats aan het werk zijn, waardoor we snel aan de slag kunnen.

Appartement in de Drechtsteden ONTRUIMEN​

Bent u op zoek naar een partij die uw zorgkamer of de zorgkamer van uw ouder(s) in de Drechtsteden en omliggende plaatsten kan ontruimen. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tuin of schuur in de DRECHTSTEDEN ontruimen

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan komt hulp van een opruim expert in de Drechtsteden en omliggende plaatsten goed van pas. Wij komen langs en harken spreekwoordelijk gezegd uw hele tuin of schuur leeg. Uiteraard in overleg voor wat u nog wilt bewaren of niet.

VERPLEEGHUISKAMER in de DRECHTSTEDEN ontruimen

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in de Drechtsteden en omliggende plaatsten werken, kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Verpleegkamer de DRECHTSTEDEN in Dordrecht

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de Drechtsteden en omliggende plaatstenwerken werken, kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Ontruimen na overlijden

Wanneer een dierbare overlijd, is het laatste waar u nog aandacht aan wilt geven, het ontruimen van de woning of appartement van uw dierbare. STERK zet zich in om met respect voor de eigendommen en de overledene de woning of kamer zo snel mogelijk of zelfs met spoed te ontruimen. Daarnaast doneren wij uit uw naam de reeds verkoopbare spullen aan Stichting Nieuwe Hoop die zich o.a. inzet om eenzaamheid tegen te gaan.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.