Woning ontruimen Dordrecht

Woningontruiming Dordrecht

In Dordrecht wisselen de afgelopen jaren tussen de 1500 en 2000 huishoudens van huis. Daarom is het fijn dat er bedrijven zijn als STERK die u, indien u het nodig heeft, gebruik kan maken van een ontruimingdienst met Heeft u een woning (huis, appartement, zorgkamer of aanleunwoning) die ontruimt moet worden in Dordrecht? Dan kan STERK hierbij helpen! STERK heeft ruime ervaring met het ontruimen van woningen, zorgkamers verpleeghuiskamers, appartementen en aanleunwoningen in Dordrecht en omgeving. Wij leveren geheel op naar de eisen en wensen van verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Waarom

Tijdens de ontruiming in Dordrecht kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking, behang of schroeven en spijkers. Daarnaast repareren wij ook gaten in de muur. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik en afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af. Het mooie is dat we vaak bij u in de buurt van Dordrecht aan het werk zijn, waardoor we snel aan de slag kunnen.

Wat kost een woningontruimen in Dordrecht?

Kosten zijn geheel afhankelijk van het soort spullen de eisen van het opleveren van de woning. Om een indicatie te geven hebben wij hier een kostenoverzicht gemaakt voor het ontruimen van een woning in Dordrecht.

Zorgkamer in Dordrecht ontruimen​

Bent u op zoek naar een partij die uw zorgkamer of de zorgkamer van uw ouder(s) in Dordrecht en omgeving kan ontruimen. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tuin of schuur in Dordrecht ontruimen

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan komt hulp van een opruim expert in Dordrecht goed van pas. Wij komen langs en harken spreekwoordelijk gezegd uw hele tuin of schuur leeg. Uiteraard in overleg voor wat u nog wilt bewaren of niet.

Zelf ontruimen in Dordrecht

Mocht u zelf aan de slag willen gaan met het ontruimen van uw woning in Dordrecht maar weet u niet waar u moet beginnen. Wij helpen u graag met tips en adviezen. Daarnaast kunnen wij u dan assisteren in het verder leeghalen van uw woning in Dordrecht.

Woning Ontruimen in Dordrecht

Wilt uw uw woning laten ontruimen in Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Dordrecht kunnen wij u makkelijk en snel helpen om uw woning te ontruimen op korte termijn.

Verpleeghuiskamer in Dordrecht ontruimen

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we vaak in Dordrecht werken, kunnen wij zeer snel uw verpleeghuiskamer of zorgkamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Verpleegkamer ontruimen in Dordrecht

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in Dordrecht werken. Kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

Ontruimen na overlijden in Dordrecht

Wanneer een dierbare overlijd, is het laatste waar u nog aandacht aan wilt geven, het ontruimen van de woning of appartement van uw dierbare. STERK zet zich in om met respect voor de eigendommen en de overledene de woning of kamer in Dordrecht zo snel mogelijk of zelfs met spoed te ontruimen. Daarnaast doneren wij uit uw naam de reeds verkoopbare spullen aan Stichting Nieuwe Hoop die zich o.a. inzet om eenzaamheid tegen te gaan.

Onze beloftes

Tjerk van Sterk

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De Oplevering

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Service na boedelruiming: overname ongebruikte inboedel

Is er inboedel die u niet meer gebruikt of niet wenst over te nemen? Na een boedelruiming kunnen wij spullen meenemen die niet verwijderd zijn maar nog wel bruikbaar zijn. Deze spullen worden geïnspecteerd en vervolgens verkocht via Nieuwe Hoop kringloopwinkels. Hierdoor worden oude spullen hergebruikt en anderen helpen met uw oude meubels en inboedel. Zo draagt uw boedelruiming bij aan een beter milieu en aan een goed doel!

Waar ontruimd STERK Ontruimingen?

 • Woning ontruimen Dordrecht Sterrenburg
 • Woning ontruimen Heerjansdam
 • Woning ontruimen Hendrik-Ido-Ambacht
 • Woning ontruimen Papendrecht
 • Woning ontruimen Kinderdijk
 • Woning ontruimen Molenaarsgraaf
 • Woning ontruimen Nieuw Lekkerland
 • Woning ontruimen Oud-Alblas
 • Woning ontruimen Ridderkerk
 • Woning ontruimen Rijsoord
 • Woning ontruimen Rotterdam Beverwaard
 • Woning ontruimen Rotterdam Charlois
 • Woning ontruimen Rotterdam Delfshaven
 • Woning ontruimen Rotterdam Feyenoord
 • Woning ontruimen Rotterdam IJsselmonde
 • Woning ontruimen Rotterdam Kralingen
 • Woning ontruimen Rotterdam Lombardijen
 • Woning ontruimen Zwijndrecht