Ontruiming Alblasserdam

Woningontruiming alblasserdam

Heeft u een woning (huis, appartement, zorgkamer of aanleunwoning) die ontruimt moet worden in Albasserdam of de Alblasserwaard? Dan kan STERK hierbij helpen! STERK heeft ruime ervaring met het ontruimen van woningen, zorgkamers verpleeghuiskamers, appartementen en aanleunwoningen in Alblasserdam en omgeving. Wij leveren geheel op naar de eisen en wensen van verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Tijdens de ontruiming kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking, behang of schroeven en spijkers. Daarnaast repareren wij ook gaten in de muur. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik en afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af. Het mooie is dat we vaak bij u in de buurt van ablasserdam aan het werk zijn, waardoor we snel aan de slag kunnen.

ZORGKAMER ONTRUIMEN​

Bent u op zoek naar een partij die uw zorgkamer of de zorgkamer van uw ouder(s) in alblasserdam of de alblasserwaard kan ontruimen. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

TUIN OF SCHUUR ONTRUIMEN​

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan komt hulp van een opruim expert in alblasserdam of de alblasserwaard goed van pas. Wij komen langs en harken spreekwoordelijk gezegd uw hele tuin of schuur leeg. Uiteraard in overleg voor wat u nog wilt bewaren of niet.

verpleeghuiskamer ontruimen

STERK neemt alle zorg uit handen. Omdat we in de buurt van in alblasserdam en de alblasserwaard werken. Kunnen wij binnen no-time uw kamer veeg schoon opleveren voor een fatsoenlijke prijs.

ONTRUIMEN NA OVERLIJDEN​

Wanneer een dierbare overlijd, is het laatste waar u nog aandacht aan wilt geven, het ontruimen van de woning of appartement van uw dierbare. STERK zet zich in om met respect voor de eigendommen en de overledene de woning of kamer zo snel mogelijk of zelfs met spoed te ontruimen. Daarnaast doneren wij uit uw naam de reeds verkoopbare spullen aan Stichting Nieuwe Hoop die zich o.a. inzet om eenzaamheid tegen te gaan.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.