Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen na overlijden van een dierbare is vaak een zware belasting. Na het overlijden van een dierbare zit de nabestaande vaak met een hoop regelzaken. Komt daar ook nog een ontruiming bij kijken, dan is dat vaak bijna niet te overzien. Er moet gesorteerd worden, spullen moeten uitgezocht en gesorteerd worden. Wie houdt wat en wat kan weg? De overgebleven spullen zijn vaak overweldigend. Oude eikenhouten kasten die u aan de straatstenen niet verkocht krijgt, til zoiets maar eens een aantal verdiepingen naar beneden.

STERK helpt nabestaanden met ontruimen.

STERK ontruimingen heeft veel ervaring in uw huis volledig leeghalen na overlijden. Wij zetten ons in om discreet en met respect de eigendommen af te voeren en wat nog verkoopbaar is te doneren aan het goede doel. Zo zit u niet met de extra stress van een ontruiming en weet u dat u bij ons in goede handen bent. U heeft er letterlijk geen omkijken meer naar. Vinden wij nog sieraden of andere spullen van waarden, dan zullen we dit uiteraard met u overleggen.

Hoe gaat STERK te werk?

Wij komen altijd eerst bij u langs. Wanneer u bij ons een prijsopgave aanvraagt zullen we met u meekijken in het huis. Daarna zullen we binnen 48 uur na uw aanvraag een offerte uitbrengen (vaak kan dit al eerder). Heeft u spoed bij de oplevering van uw woning? Dan kunnen wij zelfs al binnen 48 uur ontruimen!

STERK ruimt de woning na overlijden volledig op. Alle nog aanwezige boedel in de woning wordt op vakkundige wijze uit de woning verwijderd. Alle nog bruikbare boedel gaat naar een kringloopwinkel. Eventuele waardevolle inboedel, bijvoorbeeld antieke meubels, worden naar het veilinghuis gebracht. Overige, niet bruikbare boedel, wordt afgevoerd naar de stort.

Wat gebeurt er nadat de woning is leeggeruimd?

Nadat alle spullen uit de woning zijn opgeruimd, werkt STERK de woning helemaal af. Raambekleding en vloerbedekking worden verwijderd en gaatjes in de muren worden gedicht. STERK levert een woning naar uw tevredenheid op.

Levert STERK de woning op?

Woont u te ver weg? Of lukt het u niet om de woning zelf leeg op te leveren? Dan regelt STERK dit graag voor u! Wij leveren alle sleutels in en nemen de laatste meterstanden op. Deze worden per mail naar u verzonden, zodat u deze aan de desbetreffende nutsbedrijven kunt doorgeven.

wat zijn de KOSTEN bij een huis leeghalen na overlijden?

Wanneer u een huis wilt laten leeghalen na overlijden dan zijn hier kosten aan verbonden. De kosten voor het leeghalen van een huis zijn erg variabel. De prijs om een huis te ontruimen is afhankelijk van een groot aantal factoren. De grootte van het huis, de hoeveelheid spullen, de hoeveelheid afval en de verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld: gaatjes dichten, gordijnen en rails verwijderen, afwerken van muren, vloeren, trappen. STERK Ontruimingen houdt met alle factoren rekening voor uw persoonlijke offerte.

De Oplevergarantie van STERK

Als wij iets beloven. Dan houden wij ons eraan. Wij zorgen dat uw naar wens wordt opgeleverd. Hierbij halen we alles uit de kast om u een uitstekende dienstverlening te bieden. Dat is pas een STERKE belofte!

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.