Hoe werkt een woning ontruimen?

Een woningontruiming kan een hele klus zijn. STERK heeft ruime ervaring in het ontruimen van woningen. Wij hebben hieronder uiteengezet hoe wij te werk gaan. Vaak kunnen wij een ontruiming al binnen 48 uur realiseren.

1

Afspraak en inventariseren

Bij de eerste afspraak inventariseren we uw eisen en wensen en bekijken we de hoeveelheid werk die het leeghalen van de woning met zich meebrengt.

2

Versturen & ondertekenen offerte

Wij brengen een scherpe offerte uit. Wanneer je akkoord bent met onze vrijblijvende offerte, kunnen we aan de slag.

3

Sorteren van boedel

Ons team begint met het sorteren van uw boedel: welk gedeelte moet worden afgevoerd naar het milieupark (uiteraard op milieu-vriendelijke wijze) en welk gedeelte is geschikt voor verkoop en voor het goede doel. Ook de berging wordt niet vergeten.

4

Verwijderen materialen

Voorts wordt de woning ontdaan van alle denkbare stoffering, zoals vloerbedekking, keukenzeil, laminaat, houten of kunststof schroten, gordijnen, lamellen enz.

5

Afwerking

Als laatst wordt je woning (indien noodzakelijk) weer in originele staat gebracht. Tot slot wordt de woning met een zachte bezem geheel bezemschoon opgeleverd.

6

Eindinspectie

Als extra service nemen wij (indien wenselijk) meterstanden op en maken wij een afspraak met de woningstichting voor de eindinspectie. Onze medewerker zal persoonlijk aanwezig zijn bij de inspectie en het eindrapport aan jouw toezenden.