Corona update (16 mei 2020)

Vragen omtrent Corona

Om er zeker van te zijn dat onze dienstverlening veilig is voor u en onze medewerkers hebben wij een protocol opgesteld waar, wanneer we ons eraan houden.

In deze onzekere tijden willen we u verzekeren dat ons hele team voor u klaar staat om de gebruikelijke kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen en de continuïteit te waarborgen. Wij nemen alle preventieve maatregelen om onze werknemers en klanten tegen het corona virus te beschermen. Wij hanteren dan ook de maatregelen die door de overheid zijn voorschreven en volgen alle beperkingen op.

In verzorgingshuizen vermijden wij alle contacten met ouderen en gaat de (spoed) ontruiming alleen door in overleg met het verzorgingstehuis.

Vragen omtrent Corona

Ontruimen jullie in Corona tijd?

Ja, wij ontruimen nog steeds in Corona tijd. Wij zorgen er als eerste voor dat u en onze medewerkers veilig zijn. Dit doen we met inachtneming van de maatregelen die opgelegd zijn door de overheid.

Komen jullie nog steeds langs voor een offerte?

Zeker, zonder dat wij de woning en de inboedel zien is het voor ons natte vinger werk. Daarom is het noodzakelijk dat wij in de woning langskomen om een inventarisatie te doen. Tijdens de bezichtiging zal er slechts 1 medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om ook alleen te komen en anderhalve meter afstand te houden.

Moet ik bij de ontruiming aanwezig zijn?

Net als in normale omstandigheden hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming. Voor de oplevering hebben we verschillende mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk.

VRAAG VANDAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening zoals een spoedontruiming? Bel dan met ons regionale nummer: 085 130 06 85. Ook kunt u een offerte aanvragen via ons offerte formulier.

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.