CRIME SCENE CLEANING schoonmaak na LIJKVINDING

Crime scene’s schoonmaken

Het meemaken of geconfronteerd worden met een moord of iemand die komt te overlijden en dagen of weken later pas word gevonden in huis is een van de meest verschrikkelijke dingen die men kan meemaken. Helaas gaat zo’n gewelddadig overlijden ook nog eens gepaard met heel wat praktische problemen: iemand moet bijvoorbeeld de plaats van het misdrijf opruimen. STERK Ontruimingen biedt deze service compleet aan.

Wie kan o.a. gebruik maken van onze dienstverlening?

Van particulieren tot politiekorpsen en begrafenisondernemers. Veel politiekorpsen kunnen aanspraak maken op onze dienstverlening, in goed overleg kunnen wij deze uiterste schoonmaak klus klaren. Ook zijn wij een van de weinige bedrijven die dit doen in Nederland.

24/7 inzetbaar

Ons team is 24/7/365 bereikbaar voor het opruimen na lijkvinding of het schoonmaken van een crime-scene. De meeste werkzaamheden zullen overdag plaatsvinden, maar soms gebeurt dat we snel ter plaatse moeten zijn om schoon te maken. Dat kan zijn van normale doodsoorzaak in een woning tot een moord op een publieke plek of een ongeval in een bedrijf waarbij de volgende dag gewoon alles weer moet draaien.

Hoe gaat STERK te werk bij Lijkvinding?

STERK gebruikt van een zogeheten ‘Ozongenerator’, deze heeft een zeer sterke geurafbrekende en luchtsteriliserende werking, een ozongenerator is een effectief instrument om geuren te verwijderen in bijna elke ruimte. Daarnaast schrobben en poetsen we de vloeren en andere voorwerpen met een biologische waterloze schoonmaak vloeistoef die zowel zichtbare vervuiling én tegelijk ook fijnstof en allergenen aanpakt.

Onze beloftes

  • wij komen gratis en geheel vrijblijvend langs voor een offerte
  • bezemschone oplevering
  • inclusief BTW en met factuur
  • recycling of hergebruik van de boedel
  • steunen van goede doelen
  • inclusief gratis boedeladvies
Medewerker van STERK Ontruimingen

Binnen 24 uur een offerte

Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op om een afspraak te maken. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

De Ontruiming

Bij akkoord gaan wij op de afgesproken tijd ontruimen. Wij doen dit vaak met een team van 4 dus kunnen vaak alles binnen een dag geregeld hebben.

De OpleverING

Bij 100% tevredenheid leveren wij de woning op. Geen stress. Wij regelen alles!

Scroll naar top

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met al jouw ontruimingswensen en herstelwerkzaamheden.